Din artikel?

En af kongstankerne bag den digitale antologi Kærlighedshistorier.dk er, at den ikke skal gå i stå eller stivne i en fast form, men blive ved med at udvikle sig og holde sig ‘levende’ og i dialog med sine læsere og sin samtid - blandt andet ved at være åben for nye bidrag.

Hvis du har beskæftiget dig med kærlighedshistorier inden for kunst, kultur eller samfund - gerne med omdrejningspunkt i konkrete værker eller fænomener - er du derfor velkommen til at sende din artikel, din artikelidé eller dit kunstværk til redaktionen. Er der tale om en færdig artikel, vil vi vurdere, om den kan blive publiceret på siden i sin nuværende eller evt. en let ændret form. Og har du 'bare' en god idé til en artikel, kan vi tilbyde idéudvikling, sparring og gennemlæsning af manuskriptet undervejs i skriveprocessen. Vi forpligter os dog ikke af den grund til at publicere det endelige resultat.
Alle accepterede artikler vil gennemgå en grundig redigeringsproces før publiceringen på hjemmesiden.

Du kan sende din artikel eller artikelidé til kaerlighedshistorier@gmail.com.

Kaspar Bonnén: Please come in Hvis du har kommentarer eller idéer til Kærlighedshistorier.dk, må du meget gerne sende os dem her.